Milaim Zeka:Dua lirimin e Albinit dhe Donikes!

Ndoshta po gezohemi per kete Vit te Ri. Kam vite qe po pres nje lajme te mire, per do njerez te mire. Kurr shpresat nuk i kam humbur, as une, as ata…?!!!

Lajm i mire ishte kontrata me amerikanet per ndertimin e nje termocentrali te ri. Lajm i mire ishte ndarja e 50-mi eurove per ish Shtabin e UÇK-se ne Likovc.

Lajm i mire ishte ndihma sado e vogel per policine e Kosoves. Lajm i mire ishte qe kryeministri ju ka tregu disa zyrtareve te qeverise qe mos me marre rroge badihava.

Do ishte lajm i mire sikur Albini e Donika ta pritshin Vitin e Ri ne shtepite e tyre. Jam kundershtar politik me ta, po jo armik, jo dashazi…

Po presum…