Ekskluzive në Zona e Debatit: Adem Demaçi dhe Fehmi Agani në vitin 1998 – 28.12.2017 (VIDEO)

Ekskluzive në Zona e Debatit: Adem Demaçi dhe Fehmi Agani në vitin 1998 – 28.12.2017 – Klan Kosova